RE: [registrars] Shanghai Agenda (final)
IS THERE NO TIME FOR miscellaneous issues to be discussed ....... There
are several of them such as -
* redemption grace period
* credit card fraud
* registrars collecting on multi-year registrations
And so on .....
Quite a few issues that have been raised shortly and should be discussed
at the constituency meeting.
Do we have any time allotment for that?
> -----Original Message-----
> From: email@example.com
> [mailto:firstname.lastname@example.org] On Behalf Of Rick Wesson
> Sent: Friday, October 25, 2002 6:29 AM
> To: Registrars List
> Subject: [registrars] Shanghai Agenda (final)
> Below is the finalized agenda, I still have no word on a
> phone bridge, I doubt one will be available at this stage; we
> would have known by now if one would be.
> Below is the final agenda for our fun packed day... IMHO we
> need two days from now on.
> Registrars Constituency Meeting
> Shanghai, China
> Monday, Oct 28 2002
> 8:00 doors open
> 8:30 to 9:00
> o President's report;
> membership/ treasurer transition (30 min.)
> 9:00 to 9:30
> o Restructuring (30 min.)
> - Mobilization and vote.
> 9:30 to 11:00
> o Transfers (90 min.)
> - Task Force Update
> Please Read the attached doc
> 11:00 to 12:15
> o Whois (Part I)
> Task Force Update, Should port 43 survive?
> BW-WHOIS - Open source 15. min.
> Inter-Registrar Data Exchange 15 min.
> Whoisn't - 15 min.
> 12:15 to 1:15 Lunch
> 1:30 to 2:30
> o Whois (part II)
> GNR Whois proposal, Bulk whois
> CRISP - Scott Hollenbeck VRSN
> Universal Whois - Scott Hollenbeck VRSN
> 2:30 to 3:00
> o Deletes (30 min.)
> 15 minute Break
> 3:15 to 4:00
> o by-laws (45 min.)
> 4:00 to 5:00
> o .ORG Transition (1 hour)
> - PIR Representatives will be available for aQ&A
> 5:00 Close